102, Події, Суспільство

У Шостці поліцейські викрили магазинного крадія

Зловмисник декілька разів непомітно виніс з крамниці вподобаний алкоголь, однак залишитись невикритим йому не вдалося. Співробітники відділу превенції швидко встановили особу крадія. Тепер за вчинене чоловіку доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

До дільничного офіцера поліції надійшло повідомлення від начальника служби охорони одного з супермаркетів міста Шостка про те, що з полиць магазину зникла пляшка елітного алкоголю. Поліцейський одразу вирушив за вказаною адресою. З‘ясувалося, що невідома особа декілька разів викрадала алкоголь однієї і тієї ж марки. Однак через відсутність електроенергії, камери відеонагляду не працювали, тому співробітникам супермаркету виявити зловмисника одразу не вдалось.

Працівники відділу превенції швидко встановили особу крадія. Ним виявився 45-річний житель Шостки. Як пояснив зловмисник, алкоголь він крав для власного вживання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Коментувати