102, Події

У Шостці поліцейські викрили жінку, яка займалася крадіжками з магазинів

Маючи не одну судимість за крадіжки, зловмисниця знову пішла на порушення кримінального законодавства, викравши з двох шосткинських крамниць вподобані товари.

За даними слідства, 30-річна жителька Шостки зайшла до крамниці з реалізації одягу в якості відвідувачки та спробувала непомітно для персоналу магазину винести без оплати куртку. Коли ж продавчиня запідозрила її у крадіжці та стала кричати, зловмисниця втекла з торгової точки разом з вподобаним верхнім одягом. Вжитими оперативними заходами підозрювану правоохоронці розшукали та вилучили у неї викрадену річ.

У поліції дії жінки кваліфікували за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України та відкрили стосовно неї кримінальне провадження. За кілька днів потому, вже в іншій крамниці, охорона закладу помітила відвідувачку, яка в торговій залі складала до своєї сумки вподобаний товар: дитячі іграшки, канцтовари та енергетичний напій. Запідозривши її у крадіжці, працівники магазину викликали дільничного офіцера поліції, який і затримав зловмисницю на виході з торгового закладу разом з викраденим.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

  1. Вячеслав Киричок

    За деякими даними збитки супермаркетів від крадіжок відувачів і праціників, що обслуговують ці магазини, відносяться як 50 : 50.

Коментувати