102, Події

У Шостці поліцейські викрили жінку, яка шахрайським шляхом заволоділа чужим гаджетом

Під приводом термінового телефонного дзвінка зловмисниця заволоділа мобільним телефоном неповнолітньої дівчини. Проте уникнути відповідальності жінці не вдалося, її викрили співробітники поліції за допомогою уважної потерпілої, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Повідомлення про шахрайство в поліцію надійшло від 34-річної жительки Шостки. Жінка розповіла – коли вони з донькою стояли у дворі багатоповерхівки, до них підійшла невідома жінка і попросила мобільний телефон для термінового дзвінка. Неповнолітня донька заявниці дала свій гаджет, проте вже за кілька хвилин вони виявили зникнення незнайомки разом з «мобільним». За якийсь час вони помітили цю жінку в парку і викликали поліцейських.

Зловмисницею виявилася раніше судима 25-річна жителька Шостки. Вона зізналася у скоєному та розповіла, що чужий гаджет встигла продати за 800 гривень.

Відносно жінки у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Коментувати