102, Події

У Шостці патрульні виявили чоловіка з підробленим водійським посвідченням

На момент зупинки правоохоронцями, чоловік перебував за кермом легковика, якого буксирував інший автомобіль. Перевіривши документи громадянина, поліцейські з’ясували – водійське посвідчення має ознаки підробки, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, на одній з вулиць у Садовому мікрорайоні Шостки, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції побачили автомобіль «Таврія» з механічними ушкодженнями, якого буксирував інший транспортний засіб. Для перевірки легковики зупинили. За кермом пошкодженого автомобіля перебував 28-річний житель селища Вороніж Шосткинського району. Він надав правоохоронцям необхідні документи. Проте водійське посвідчення чоловіка одразу викликало у поліцейських сумніви щодо справжності. Перевіривши документ через базу, інспектори встановили, що номер і серія посвідчення належить іншій людині. Згодом, водій зізнався, що це посвідчення він придбав через оголошення в Інтернеті, сплативши за нього 5 000 гривень. Документ правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Коментувати