Події, Суспільство

У Шостці організовано забезпечення хлібом, працюють пункти зарядки мобільних пристроїв. Електропостачання у громаді відновлено частково – Микола Нога

Сьогодні, 11 жовтня, керманич Шосткинської громади Микола Нога звернувся до мешканців у відеозверненні. Зокрема, він розповів яка нині ситуація з електропостачанням після масованого ракетного обстрілу України, який здійснили окупанти.

За словами міського голови, завдяки спільним зусиллям постачання електроенергії вдалося відновити частково.

Ми намагаємося стабілізувати цю ситуацію з водопостачанням. Ми використали для цього резервну електростанцію, яка працює на одному з підйомів у нашому місті, – повідомив міський голова.

За інформацією посадовця за ніч, спільно з колективом хлібокомбінату, було організовано забезпечення громади хлібом, також організовано більше 10 пунктів зарядки мобільних пристроїв, їх кількість буде збільшена.

– По електрозабезпеченню будуть точково додаткові включення. Тому, будьте готові: десь електроенергія увімкнеться на годину, десь на дві, а потім знову вимкнеться. Ось в такому режимі й будемо виживати. Дякую всім. Разом до перемоги! – зазначив очільник громади.

Коментувати