102, Події

У Шостці оперативники викрили трьох місцевих жителів, які незаконного зберігали наркотичні речовини

У ході проведення оперативних заходів націлених на виявлення осіб причетних до незаконного обігу наркотиків співробітники поліції встановили трьох шосткинців, які незаконно зберігали вдома марихуану, макову соломку та метадон, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Так, під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання раніше судимого 33-річного жителя Шостки поліцейські знайшли та вилучили пакет з маковою соломкою та згорток з марихуаною.

Дев’ятнадцятирічний шосткинець зберігав у своїй кімнаті висушені стеблі конопель. Їх правоохоронці вилучили і направили на експертне дослідження.

Ще один раніше судимий 33-річний житель райцентру мав у своєму помешканні, куди навідалися поліцейські з санкціонованим обшуком, розчин з метадоном та ватні кульки просочені цією наркотичною речовиною.

Всі троє чоловіків стверджують, що зберігали заборонені речовини для власного вжитку. У поліції за цими фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Коментувати