102, Події

У Шостці зловмисниця викрала у чоловіка мобільний телефон та банківську картку, з якої в подальшому зняла 2 000 гривень

Перебуваючи у гостях, зловмисниця скористалась вдалим моментом і викрала у господаря мобільний телефон та банківську картку, з якої в подальшому зняла 2 000 гривень. Правоохоронці не лише притягли жінку до від відповідальності, а й допомогли потерпілому повернути втрачене, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

До поліції з заявою про крадіжку звернувся 59-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що в нього зник мобільний телефон та банківська картка, з якої в подальшому було знято 2 000 гривень. У скоєній крадіжці він запідозрив свою знайому, яка напередодні побувала в нього в гостях.

Поліцейські розшукали 42-річну підозрювану й вона зізналася у скоєному. За словами жінки, коли вони разом з потерпілим купували спиртне в крамниці, вона підгледіла пін-код до його банківської картки. А пізніше, в нього вдома, скористалась вдалим моментом і викрала мобільний телефон господаря та його фінансовий документ. Чужий гаджет зловмисниця одразу продала, а виручені кошти, разом зі знятими з рахунку кількома тисячами гривень, витратила на спиртне.

У поліції відносно жінки були відкриті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження». За скоєне їй загрожує до п’яти років обмеження волі. Викрадений «мобільний» та гроші вже повернуто власнику.

Коментувати