Події

У Шостці відбувся відкритий турнір з шашок

Вчора,16 січня у клубі ветеранів «Топольок» відбувся відкритий Різдвяний турнір з шашок-64, в якому взяли участь представники з м. Кролевець та м. Шостка у кількості 21 учасника, повідомляють фахівці Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”

Гравці були поділені на дві групи, які розігрували призові місця серед чоловіків, жінок та ветеранів. Серед ветеранів перемогу здобув Іван Ліфер (Кролевець), на другому місці Микола Гончаров Шостка), на третьому Михайло Бобрик (Шостка).

Серед жінок переможницею стала Лідія Шкребень (Шостка), на другому щаблі – Лідія Гузей (Кролевець), третьою стала – Валентина Диль (Кролевець).

Переможцями турніру за загальними результатами стали Владислав Зимовець – 10 очок, друге місце у Миколи Коломійця – 8 очок, третє місце поділили між собою Лідія Шкребень та Олександр Лістунов (всі – мешканці м. Шостка), які набрали по 7 очок.

Місця з 5-го по 8-е поділили Микола Гончаров, Дмитро Тимофєєв (обидва Шостка), Сергій Філатов та Іван Ліфер (обидва Кролевець) – всі набрали по 6 очок.

Федерація шашок міста Шостки дякує за підтримку та допомогу у проведенні змагань директору «Спорт для всіх» Віктору Альоші та керівнику відділу охорони здоров’я, фізичної культури та спорту міськвиконкому Віктору Ждамірову, а також Юрію Каширі за гостинність у проведенні змагань.

Коментувати