Події

У Шосткинській громаді створено перше сімейне фермерське господарство

За сприяння міського голови Миколи Ноги та спільних зусиль представників Шосткинської міської ради та молодих, енергійних, бажаючих працювати та розвиватись фермерів Ковтунівського старостинського округу, сім’ї Наталії та Миколи Бриткових в Шосткинській громаді створено перше сімейне фермерське господарство «Молочні ріки», яке займається утриманням та розведенням корів молочного напряму продуктивності.

Створення даного господарства дасть можливість молодим фермерам скористатись коштами, передбаченими у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств вже в поточному році. Так вони зможуть скористатись спеціальною бюджетною дотацією на утримання корів ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень.

– Бажаємо СФГ «Молочні ріки» процвітання та запрошуємо домогосподарства населення, які утримують п’ять і більше корів до співпраці з питання створення сімейних фермерських господарств, – вказано в дописі Відділу розвитку АПК Шосткинської міської територіальної громади на сторінці у Фейсбук.

Коментувати