Війна РФ проти України, Події, Суспільство

У с.м.т. Вороніж поліцейські повідомили про підозру жінці, яка заперечувала факти вбивств військовими рф мирного населення України

Слідчі Шосткинського районного управління поліції за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури повідомили про підозру 72-річній жінці, яка визнає правомірною та виправдовує збройну агресію російської федерації проти України, повідомляють у Поліції Сумської області.

У ході слідства встановлено, що жителька смт Вороніж Шосткинського району в присутності свідків висловлювала твердження, що конфлікт російської федерації відбувається лише з владою України. При цьому вона заперечувала факти вбивств російськими військовослужбовцями мирного населення України, вогневого ураження об’єктів цивільної та критичної інфраструктури та вчинення ними інших воєнних злочинів.

Наразі жінці вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 436-2 «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Коментувати