102, Події

У нашому районі поліцейські разом з небайдужим громадянином оперативно затримали зухвалого грабіжника

Зловмисник спокусився на електровелосипед, який власник – пенсіонер на кілька хвилин залишив біля приватного будинку без нагляду. Під час патрулювання співробітники поліції побачили на одній з вулиць міста двох невідомих чоловіків з велосипедами, які дуже голосно спілкувалися, повідомляє Поліція Сумської області.

Правоохоронці вирішили втрутитися в ситуацію і з’ясували, що один з них грабіжник, який за кілька хвилин до цього викрав у пенсіонера електровелосипед. Інший чоловік намагався йому завадити втекти з викраденим. Як в подальшому пояснив поліцейським потерпілий, він на кілька хвилин залишив біля сусідського двору свій електровелосипед, а коли повернувся, побачив невідомого, який від’їжджав на його двоколісному. Власник став кричати та кликати на допомогу, на що відреагував інший велосипедист, що був неподалік. Він же і став переслідувати зловмисника та зупинив його.

Підозрюваного, якому 39 років, правоохоронці одразу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Коментувати