Події, Суспільство

У навчальних закладах Шостки великодній настрій, який вони передали й містянам

Вже традиційно колектив Шосткинської гімназії білять стовбури дерев біля навчального закладу у жовто-блакитні кольори. Дерева у кольорах державного прапора України стоять не тільки на подвір’ї гімназій, а й вздовж тротуару. Але це не всі активності, які гімназісти приготували для шосткинців напередодні Великодня. На клумбах навчального закладу встановили великодніх кроликів та яскраві писанки.

Великодній настрій і на подвір’ї школи №1. Тут і писанки, і великодні кролики, а й ще святкова інсталяція з пасхальним кошиком, рушниками та святковим оберегом.

На подвір’ї дитячого садка №1 “Дзвіночок” влаштували креативні фотозони, поставили яскраві писанки, веселих кроликів, а ще великодні дерева, які стоять вздовж центральної доріжки до дитсадка.

Ми поцікавилися у шосткинців, як вони сприймають великодні прикраси, які створили освітяни. Пані Галина не приховуючи посмішки говорить: “Зараз так мало яскравого, того, що радує душу, а ці писанки, веселі кролики підіймають настрій та нагадують, що життя триває. Дякую всім, хто створив у нашому місті таку красу!”.

Коментувати