Відео, Події, ТРК "Акцент"

У міськвиконкомі озвучили, коли розпочнеться опалювальний сезон у Шостці

У міськвиконкомі відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час якого обговорили ситуацію з коронавірусом та посилення протиепідемічних заходів, адже в інфекційному відділенні пацієнти вже лежать у коридорах. Є летальні випадки. Говорили і про початок опалювального сезону. Дата його початку перенесена на другу половину жовтня. Усі деталі – дізнавайтесь із наступного матеріалу.

2 Коментарів

  1. Вячеслав Киричок

    В цьому відео голова Шосткинської територіальної громади М. Нога засвідчив повну неготовність своєчасно включити опалення, хоча цього вимагають зовнішні температурні умови.

    Вже 7, 8 і 9 жовтня сердньодобава температура надворі була нижче 8 градусів. Тобто якби Микола Петрович сумлінно виконував свої обов’язки, він мав би розпорядитись включити опалення у Шостці 10 жовтня. Про це я писав раніш. Тоді Нога заявив, що опалення у Шостці буде увімкнене «в районі 15 жовтня». Тепер він ще дальше відсунув цей «район» – «по температурному графіку ми вийдем на 8 градусів в районі 19-20 жовтня».

    Не знаю, хто Миколі Петровичу намалював цей «графік», але природа його не дотримується. Микола Петрович і його підлегла несуть якусь нісенітницю про прогнози. Зараз майже у кожного городянина є комп’ютер і він може перевірити почасовий прогноз і дійсну середньодобову температуру у Шостці. Щоб вивести середньодобову, треба найвищу і найнижчу температуру за добу скласти і поділити на 2. Мабуть, Нога про це не знає чи не хоче знати і верзе якусь ахінею.

    Рекомендую подивитись дані по Шостці двох метеоцентрів: Форека (Хельсинки) і AccuWeather (США). Вония. входчть в топ 4 найкращих метеоцентрів світу. В США, виявляється, краще Ноги знають, яка температура насправді у Шостці.

  2. Вячеслав Киричок

    Цю інформацію взяв з сумського сайту.

    Насколько готова Сумская область к отопительному сезону – на коллегии ОГА отчитался Николай Войтенко:
    – В Сумах ва 2 октября тепло включено в 185 детсадах (67%), 273 учебных заведениях (51%), 599 медучреждениях (80%) и 661 доме, подключенных к централизованному отоплению (25%).
    – Похуже ситуация с подключением в Шостке, Лебедине, Ахтырском и Шосткинском районах. Лучше в этом плане сработали Сумы, Ахтырка, Глуховский, Кролевецкий, Сумской и Белопольский районы.

    Як бачимо, в містах, що розташовані на південь від Шостки і де середньодобова температура надворі вище, ніж у нас, справи з підключенняям будівель до опалення значно крщі.
    Не до лиця голові Шосткинської територіальної громади дурити людей якимись надуманими “графіками погоди”, виправдовучи свое упущення щодо підготовки Шостки до опалювального сезону.

Коментувати