Події, Спорт

У військової частини 3022 Нацгвардії України відбулись змагання з багатоборства кінологів

Змагання проводились з метою підвищення фізичної підготовки і професійної майстерності кінологів, покращення підготовки службових собак, обміну досвідом та виявлення кращих.

У змаганнях приймали участь учасники зі складу кінологічних взводів 1 та 2 стрілецьких батальйонів з розрахунку по три учасника з кожного підрозділу. В боротьбі за першість перевіряли майстерність по загальному курсу дресирування, подоланню смуги перешкод та вправам спеціального дресирування, а саме: слідова робота, затримання умовного порушника, вибірка людини по запаху речей та вибірка речі. Всі учасники змагань показали майстерність, професіоналізм та жагу до перемоги.

В особистій першості 1 місце здобув старший дресирувальник молодший сержант Вадим Кайнара зі службовим собакою по кличці «Джек», на другому щаблі – старший кінолог старший сержант Олександр Євменов зі службовим собакою по кличці «Міра», замикає трійку лідерів – кінолог сержант Сергій Шибалко зі службовим собакою по кличці «Ада».

Місця в командній першості розподілилися наступним чином: І місце посіла команда 2 стрілецького батальйону, на другій сходинці – команда 1 стрілецького батальйону. За підсумками змагань особовий склад учасників та їх чотирилапі підлеглі були нагороджені грамотами та дипломами, повідомляє Військова Частина Шостка на сторінці у Фейсбук.

Коментувати