102, Розшук

Увага! Поліцейські розшукують безвісті зниклу мешканку Шостки

Останнього разу 51-річну жительку Шостки бачили вчора, 25 червня, близько 19-ї години вечора в одній з міських аптек. З того часу її місцеперебування невідоме. Поліцейські вживають заходів щодо розшуку безвісті зниклої жінки і розраховують на допомогу громадян.

На вигляд Наталії Біденко 45-50 років, зростом 163 см, середньої статури. Має світле волосся та блакитні очі. Була вдягнута в джинсові короткі шорти та блузу гірчичного кольору. Взута в рожеві босоніжки. Поліція встановлює місцезнаходження безвісті зниклої жінки і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу.

Озирніться навколо, можливо, вказана пані знаходиться десь поблизу вас, і потребує допомоги. Якщо комусь з громадян відоме місцеперебування вказаної шосткинки, чи жінку бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в її розшуку – повідомте про це до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефоном (050) 327-91-48, чи на цілодобову лінію служби «102», – вказано в повідомленні Шосткинського районного управління поліції.

Коментувати