102, Відео, Події, ТРК "Акцент"

Спільне вживання спиртних напоїв двох приятелів переросло в бійку. Як наслідок – один з них помер за кілька днів від отриманих тілесних ушкоджень

Під час спільного вживання спиртних напоїв товариші посварилися, і молодший став доводити свої аргументи старшому побиттям. Як наслідок – один з приятелів помер за кілька днів від отриманих тілесних ушкоджень, а інший спілкується зі слідчими, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Про померлого вдома 50-річного жителя Шостки з тілесними ушкодженнями в поліцію повідомили медики «швидкої». За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясували правоохоронці, напередодні ввечері чоловік повернувся додому побитий, а на ранок його мати викликала «швидку допомогу». Нажаль, лікарі вже не змогли йому допомогти. Для встановлення причини смерті, тіло шосткинця направили на судово-медичну експертизу, яка встановила – чоловік помер від отриманих тілесних ушкоджень.

Наші співробітники одразу почали комплекс слідчо-оперативних заходів, під час яких встановили обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень. З’ясувалося, що до злочину причетний його 43-річний приятель, з яким вони разом кілька днів вживали спиртні напої, – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.

За словами підозрюваного, конфлікт з товаришем стався за кілька днів до його смерті на побутовому ґрунті. Нібито, той у розмові став критикувати його сім’ю, що неабияк розлютило останнього. Не стримавши своїх емоцій, він побив приятеля. Проте, майже одразу вони помирилися і продовжили вживати спиртне. Коли ж товариш став почувати себе недобре, то пішов додому

Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Остаточне покарання йому визначить суд.

Коментувати