Події, Спорт

Спортсмени з Шостки у складі збірної Сумської обл. завоювали І місце на Чемпіонаті України з лижних перегонів

У період 24-29 січня на базі “Західного реабілітаційного спортивного центру”, який знаходиться у с. Яворів (Львівська область), відбувся Чемпіонат України з лижних перегонів серед юніорів, юніорок та молоді до 23-х років, повідомляє КДЮСШ “Барса” м. Шостка на сторінці у Фейсбук.

Лижники КДЮСШ “Барса” у складі збірної Сумській області зайняли загальнокомандне перше місце. Чемпіонкою країни в спринті стала мешканка Шостки  Дар’я Рубльова. Вона також стала срібною призеркою на дистанції класичним і вільним стилем.

Шосткинка Анастасія Компанієць стала переможницею в жіночій естафеті. Дмитро Романченко завоював ІІІ місце на дистанції 20 км вільним стилем, а також у його скарбничці срібна медаль у чоловічій естафеті. Срібло в естафеті виборов Олександр Руденко.

За підсумками змагань Дар’я Рубльова та Дмитро Романченко представлятимуть Україну на Чемпіонаті Світу з лижних гонок серед юніорів, юніорок та молоді, який відбудеться у Норвегії з 20 по 27 лютого.

Анастасія  Компанієць та  Дмитро Романченко також будуть учасниками Юнацького зимового європейського фестивалю, який пройде у Фінляндії з 20 по 25 березня.

Шосткинських лижників до змагань підготували тренери  Дмитро Казановський,  Оксана Бушмельова,  Світлана Лагута.

Коментувати