102, Події

Самовільно подалася в мандри зі значно старшим за себе чоловіком: поліцейські розшукали 16-річну дівчину в Києві

Шістнадцятирічна дівчина самовільно подалася в мандри зі значно старшим за себе чоловіком. Знайшли її правоохоронці вже в столиці та доправили додому, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Про втечу з дому 16-річної дівчини ювенальним поліцейським Шостки повідомила її мати. Жінка розповіла, що донька могла поїхати до столиці України на автомобілі зі значно старшим за себе чоловіком.

Провівши ряд пошукових заходів, правоохоронці встановили марку транспортного засобу, на якому могла пересуватися біглянка, його колір та номер. Ці дані шосткинські поліцейські, разом з описом зовнішності самої неповнолітньої, передали на всі блокпости на шляху слідування до Києва, а також сповістили столичних поліцейських.

За якийсь час вжиті заходи дали свій позитивний результат – вказаний автомобіль правоохоронці помітили на одній із столичних автостоянок, неподалік супермаркету, а невдовзі знайшли і саму розшукувану неповнолітню.

Дівчину доправили до Шостки, де передали її матері. З ними обома ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду щодо наслідків такого вчинку.

Крім того, на неньку юної мандрівниці правоохоронці склали адміністративний протокол за ознаками ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці загрожує штраф.

Коментувати