COVID-19, Освіта, Події

П’ятнадцять навчальних закладів Шосткинської громади відновили очну форму навчання

Заклади освіти Шосткинської громади продовжують працювати в умовах карантину. Як повідомила у ході ранкової апаратної наради Любов Волошко, заступник начальника Управління освіти, враховуючи ситуацію із захворюваністю і думкою учасників освітнього процесу, кожен заклад окремо приймає рішення щодо форми організації навчального процесу. Відтак, на минулому тижні більшість закладів освіти громади навчалися дистанційно.

Станом на понеділок, 7 лютого, 15 закладів загальної-середньої освіти відновили очну форму навчання. 5 закладів: вечірня школа, Клишківська, Ковтунівський НВК, гімназія та Погребківська ЗОШ працюватимуть дистанційно повністю. Ще у п’яти закладах: ліцей, школах № 8, 9, 10 та Воронізькій ЗОШ дистанційно працюватимуть учні 5-11 класів, – зазначила Любов Волошко.

За даними Управління освіти в закладах загальної-середньої освіти  Шосткинської громади хворіє на коронавірус 30 учнів і 26 працівників. А в закладах дошкільної освіти – 7 вихованців і 21 працівник.

При попередніх спалахах хвороби ніколи на карантин не закривалися групи у закладах дошкільної освіти, а зараз на карантині перебуває 7 груп, – повідомила заступник начальника Управління освіти.

Як наголосив міський голова Микола Нога, за появи перших симптомів хворий обов’язково повинен залишатися вдома, щоб не провокувати ускладнення власної хвороби і не наражати інших людей на небезпеку. Це стосується не лише учнів, а і педагогічних працівників.

Коментувати