102, Події, Суспільство

Псевдобанкір зняв з рахунку мешканки Шостки понад 25 тисяч гривень

Спроба убезпечити свій банківський рахунок обернулася для мешканки Шостки втратою усіх заощаджень. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та закликають громадян недовіряти невідомим телефонним співрозмовникам. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

По допомогу до поліцейських Шосткинського районного управління поліції звернулася 42-річна місцева мешканка та повідомила, що їй зателефонував невідомий та представився співробітником служби безпеки банку. У розмові чоловік запропонував покращити рівень безпеки її банківської картки. Для цього попросив продиктувати конфіденційну інформацію по картці. Жінка погодилася, після чого вже за деякий час виявила зникнення 25 500 з її банківської картки.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України та розпочали пошуки афериста.

Співробітники поліції вкотре нагадують громадянам не довіряти невідомим телефонним співрозмовникам, ким би вони не називалися. Обов’язково перевіряйте отриману інформацію, а у разі будь-яких сумнівів звертайтесь по допомогу до поліції. Будьте обачними та не дайте шахраям збагатитися за ваш рахунок!

Коментувати