ДСНС, Події

Протягом доби потонули двоє мешканців Шосткинської громади

14 липня о 20:20 в м. Шостка залучалося відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини для підняття тіла чоловічої статі зі ставка в районі вул. Шевченко. Цього ж дня в с. Погребки, Шосткинського району працівники поліції з р. Десна підняли на поверхню тіло жінки. Обставини загибелі людей з’ясовували правоохоронці, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

Загалом, у поточному році на водних об’єктах Сумщини загинуло 22 людини, у тому числі 2 дітей, з них – 16 смертей сталося вже з початку червня. Для запобігання таким випадкам рятувальники вкотре наголошують на відповідальному ставленні громадян до вимог безпеки.

✔Купатися треба лише у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях.

✔Перебуваючи на водоймах відпочиваючі повинні слідкувати один за одним, щоб в екстремальній ситуації встигнути вчасно надати необхідну допомогу. ✔В жодному разі не заходити у воду в нетверезому стані та не дозволяти робити це іншим.

✔Особливої уваги потребують діти. Необхідно постійно не випускати їх з поля зору та роз’яснювати малечі про небезпеку водойм. І головне, треба добре триматись на воді та змалку навчити цьому дітей!

Коментувати