102, Події, Розшук

Поліцейські Шостки розшукують безвісти зниклого Сергія Соколова

Чоловік ще 19 квітня цього року поїхав з села Клишки до міста Шостки й назад не повернувся, його місцеперебування і досі залишається невідомим. Працівники поліції вживають всіх заходів, аби розшукати 38-річного громадянина і розраховують на допомогу небайдужих громадян.

Поліція Сумської області повідомляє, що на вигляд Сергію близько 40 років, зростом 165 см, худорлявої статури. Має коротке світло-русяве волосся та сірі очі.Особливі прикмети: відсутні верхні передні зуби, на кисті лівої руки має татуювання у вигляді літери «С». Був вдягнений: у темно-синю куртку та чорні штани. Взутий у чорні кросівки. На розшук безвісти зниклого зорієнтований особовий склад поліції Шостки. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою чоловіка розіслане у всі відділи та відділення поліції області.

Поліція звертається до всіх громадян з проханням не бути байдужими та якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Сергія Соколова, повідомити до Шосткинського районного управління поліції за адресою вулиця Свободи, 67 або зателефонувати за номерами 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».Відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати