102, Події

Поліцейські Шостки розшукали неповнолітню дівчину, яка кілька днів не виходила з матір’ю на зв’язок

Менше години знадобилося ювенальним поліцейським аби розшукати 16-річну студентку, яка кілька днів не виходила на зв’язок зі своєю матір’ю. З дівчиною все гаразд, жертвою злочину вона не стала, повідомляють у Поліції Сумської області

Сьогодні вночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 36-річної жительки села Горбове, що на Чернігівщині. Жінка розповіла, що її 16-річна донька, студентка одного з навчальних закладів Шостки, з 20 вересня не виходить з нею на зв’язок: мобільний телефон дівчини відключений, а її місцеперебування невідоме.На розшук неповнолітньої були зорієнтовані всі наряди поліції, які в цей час чергували у місті. Ювенальні правоохоронці шукали її через знайомих. Вже за пів години активних пошуків розшукувану знайшли у її подружки, живу та здорову. За словами дівчини, її мобільний телефон зламався, а іншої можливості зв’язатися з рідними у неї не було.

Ювенальні поліцейські провели з неповнолітньою профілактичну бесіду щодо наслідків такого вчинку. В свою чергу вона пообіцяла зробити певні висновки і не допускати подібних ситуацій.

Коментувати