102, Події, Розшук

Поліцейські розшукують автомобіль, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду неподалік Шостки (+відео)

Подія сталася сьогодні, 21 січня, ввечері на автодорозі між Шосткою та селом Крупець. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода та втік з місця пригоди. Чоловік загинув на місці аварії, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у проміжок часу 17.30 – 17.40 між містом Шосткою та селом Крупець. Про неї у поліцію повідомили медики, яких на місце ДТП викликав водій проїжджаючого повз автомобіля. Нажаль, допомогти постраждалому пішоходу лікарі не змогли, чоловік помер на місці дорожньо-транспортної пригоди. Водій невстановленого автомобіля зник з місця ДТП.

Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка та розшукують водія і транспортний засіб. Попередньо встановлено, це мікроавтобус світлого кольору, схожий на Газель. У транспортному засобі пошкоджена права передня фара. Рухався даний автомобіль у напрямку міста Шостки. Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які стали свідками цієї події чи бачили вказаний автомобіль, з проханням звернутися до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка вул. Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина) або на цілодобову спецлінію 102.

Коментувати