102, Події

Поліцейські викрили чоловіка, який викрав у односельчанки продукти приготовані на Великдень

Домашню ковбасу, пів тушки індика, кілька десятків яєць, півтора кілограма «червоної» риби та котлети поцупив з будинку жительки селища Свеса її односельчанин. Поліцейські зловмисника викрили та відкрили стосовно нього кримінальне провадження, повідомляє Шосткинське районне управління поліції

З заявою про крадіжку до поліції звернулася 52-річна жителька селища Свеса, що на Ямпільщині. Жінка розповіла, що у її відсутність вдома до будинку проник невідомий та викрав з холодильнику всі продукти харчування, які вона підготувала на Великдень.

Провівши пошукові заходи, правоохоронці швидко встановили причетність до крадіжки неодноразово судимого 44-річного місцевого жителя. Чоловік цього дня допомагав господині по господарству, рубав дрова, і бачив як жінка поїхала з дому. Скориставшись її відсутністю, він проник до хати та викрав вподобані продукти харчування.

Відносно підозрюваного у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

11

Коментувати