Події

Олена Гречаниченко більше не очолює Шосткинську дитячу лікарню

Про це на своїй сторінці у Фейсбук Олена Гречаниченко повідомила особисто. Варто нагадати, що вона очолювала дитячу лікарню рік.

Це був цікавий досвід, потрібний усім, хто так чи інакше дотичний до міської дитячої лікарні. Я дякую за нього і йду далі. Можу впевнено сказати, що всю відповідальність, яку на себе взяла рік тому, я пронесла, не підвівши нікого. Ми працювали над покращенням будівлі, сервісу і репутації лікарні. Ми працювали над збільшенням кількості медичних договорів з НСЗУ. Ми розвивали нашу команду, навчалися новому, а головне: гідно робили основну задачу — лікували наших маленьких пацієнтів. Дякую усім, хто підтримував мене будь-як. Дякую команді дитячої лікарні за довіру і плідну роботу. Дякую міському голові, всім мешканцям нашого міста, навіть уявити не могла скільки в нас багато добрих і готових до допомоги людей, – написала Олена Андріївна.

У своєму пості вже екс-головна лікарка зазначила чим буде займатись надалі.

– Чим я буду займатися далі? Жити чесно своє життя. Що я хочу побажати моїм наступникам? Мудрості, сили і стресостійкості. Ніколи не дозволяйте себе ображати. Будьте здорові!

Джерело фото: сторінка у Фейсбук Олени Гречаниченко.

Коментувати