Події, Суспільство

Обгоріло понад 50% тіла: 32-річному шосткинцю збирають кошти на лікування

3 лютого у Шостці, в приватному житловому будинку по вул. Тургенєва, що на Капсулі, сталася пожежа. Від вогню постраждав не лише будинок, а і його мешканець, 32-річний житель Шостки. Чоловіка, рятувальники дістали “з того світу, “запустивши” серце містянина ще до приїзду швидкої. У лікарні його стан діагностували як вкрай важкий – понад 50% опіків тіла. Зараз рідні та близьки шосткинця збирають кошти на лікування.

Мой двоюродный брат Лузанов Николай чуть не погиб, к счастью, бригаде скорой помощи и пожарных удалось спасти ему жизнь, но более 50% тела поражено глубокими ожогами. Сейчас семья собирает средства на дорогостоящее лечение и восстановление после многочисленных операций по пересадке кожи, которые состоялись и которые предстоят. Пожалуйста, если есть возможность, не оставайтесь в стороне, давайте дадим человеку второй шанс в жизни, ведь все мы хотим жить, – з такими словами звернулась у Фейсбук до небайдужих громадян сестра Миколи Анна Линцова.

Перерахувати кошти для лікування 32-річного мешканця Шостки можна на картку Приват Банку: 4731 2191 1274 1578 – Михайленко Олександр (брат).

Коментувати