102, Події

На Шосткинщині син вбив власну матір, після чого розчленив її тіло на частини, аби приховати злочин

Про можливе вбивство 83-річної жінки, яка мешкала у Києві і приїздила до сина на Шосткинщину в гості, старший дільничний офіцер поліції дізнався від одного з мешканців селища. Аби перевірити цю інформацію, правоохоронець спільно з колегами навідався додому до 62-річного чоловіка.

На його подвір’ї ми побачили деякі речі, які вказували на можливий злочин. Проте чоловік спочатку стверджував, що ніякого відношення до зникнення матері не має, а ці речі звідкись принесли його собаки. Втім, пізніше, він все ж таки зізнався у вбивстві і показав куди подів рештки її тіла, – розповідає Сергій Черняк, старший дільничний офіцер поліції Шосткинського районного управління поліції.

З’ясувалося, що після скоєного підозрюваний відокремив частини тіла та заховав їх у різних місцях. Сам зловмисник пояснює, що причиною злочину став конфлікт з матір’ю. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати