Події, Суспільство

На Шосткинщині поліцейські виявили водія із фальшивими документами

За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження. Транспортний засіб правоохоронці тимчасово затримали, а документи з ознаками підробки вилучили, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час несення служби на території обслуговування, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили легковик «Audi-80». У ході перевірки, правоохоронці помітили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

У ході подальшої перевірки документів за наявними базами поліції було встановлено, що номер кузова, вказаний у свідоцтві, в жодних інформаційних системах МВС не значиться. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та задокументувала вказаний факт для проведення подальшого розслідування. Транспортний засіб правоохоронці тимчасово затримали, а документи з ознаками підробки вилучили.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Слідство триває.

Коментувати