ДТП, Новини

На Шосткинщині майже одночасно сталося два ДТП з потерпілими (Відео)

На Шосткинщині майже одночасно сталося два ДТП з потерпілими, правоохоронці встановлюють їх причини та обставини В одній дорожньо-транспортній пригоді постраждала водійка Peugeot. Автомобіль злетів у кювет, де кілька разів перевернувся.

В іншій автопригоді постраждала пасажирка одного з автомобілів, які зіштовхнулися. По вулиці Партизан у Шостці, зіштовхнулися два легковика. За попередніми даними, 54-річний водій автомобіля JAC зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом щоб пропустити пішоходів, коли в нього в’їхав автомобіль Daewoo Nexia, що рухався позаду. В наслідок автопригоди постраждала пасажирка Нексії, яку доправили «швидкою» до лікарні. На автодорозі між селами Гамаліївка та Макове 30-річна водійка автомобіля Peugeot злетіла у кювет, де автомобіль кілька разів перевернувся.

Жінка отримала тілесні ушкодження і була доставлена до лікарні.По обом фактам у поліції вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють причини та обставини цих ДТП.

Шосткинське районне управління поліції

Коментувати