102, Події, Суспільство

На Шосткинщині за пропозицію неправомірної вигоди поліцейським чоловік постане перед судом

Аби уникнути кримінальної відповідальності за вчинену крадіжку, чоловік запропонував правоохоронцям хабар. Проте домовитись не вийшло, слідчі відкрили кримінальне провадження ще й за даним фактом, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У серпні місяці поточного року 28-річний мешканець одного із сіл Шосткинського району скоїв крадіжку велосипеду та був викритий правоохоронцями. Під час чергового візиту до відділу поліції № 1 (м. Середина-Буда) зловмисник вирішив уникнути кримінальної відповідальності за вчинений злочин та запропонував працівнику кримінальної поліції хабар у сумі 3 000 гривень.

Правоохоронець від неправомірної вигоди відмовився, натомість слідчі задокументували цей факт. Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Тепер, окрім кримінальної відповідальності за вчинену крадіжку, він постане перед судом і за пропозицію хабара. Досудове розслідування триває.

Коментувати