102, Події

На Сумщині трирічний хлопчик проковтнув голку

На Сумщині поліцейські допомогли врятувати маленького хлопчика, який проковтнув голку. Подія сталася сьогодні вночі, в комендантську годину. Трьохрічному хлопчику, який проковтнув голку, знадобилася термінова госпіталізація до обласного медичного закладу для надання кваліфікованої допомоги. Доставити дитину в Суми взялися шосткинські співробітники групи реагування патрульної поліції, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час нічного патрулювання співробітники відділу реагування патрульної поліції Антон Кисіль та Олександр Вареник побачили неподалік лікарні чоловіка, який був чимось сильно збентежений. Тож вирішили з’ясувати, що трапилось.

Виявилося, 3-річному сину вказаного громадянина була потрібна термінова госпіталізація до обласної лікарні. Дитина проковтнула голку, а відповідне медичне обладнання знаходиться лише там.

Чоловік попросив поліцейських довезти їх з дитиною та дружиною до Кролевця, де їх вже чекав автомобіль, що доставить останніх у обласний центр.

Не гаючи ані хвилини, адже в будь-який момент сторонній предмет у організмі дитини може завдати непоправних наслідків, правоохоронці посадили родину в службовий автомобіль і доставили їх до вказаного населеного пункту.

Наразі хлопчик знаходиться в лікарні в обласному центрі під наглядом медиків, з ним все добре. Батько дитини подякував поліцейським за вчасно надану й таку необхідну допомогу їх родині.

Коментувати