Події, Привітання, Суспільство

Найстарша жителька Ображіївки відзначає своє 98-річчя

Сьогодні дуже поважній людині, Журі Вірі Олександрівні, виповнюється 98 років! З квітами та солодкими подарунками завітали привітати жінку до її оселі представники Ображіївської сільської ради.

Віра Олександрівна жила в складні часи. Її шкільний випускний бал співпав з початком війни, втім не зважаючи на це вона закінчила педагогічний інститут. Навчання приходилось поєднувати з чергуванням в госпіталі, роботою на будівництві, заготовкою дров для опалення інституту.

Після закінчення навчання працювала на Західній Україні, де продовжувалася підпільна війна. Їй неодноразово загрожувала небезпека. Повернувшись на Сумщину жінка знайомиться з майбутнім чоловіком в Клишківській школі, згодом сімя переїзжає в Ображіївку, де і народжуються двоє синів.

Зараз Віра Олександрівна має 3 онуків і 6 правнуків. Але люблять і поважають Віру Олександрівну не тільки діти і онуки. Її шанують усі жителі села. Майже в кожній родині є її учні. Коли вони починають говорити про вчительку математики – у них на обличчі з’являється посмішка, а в очах світиться любов. Завдяки Вірі Олександрівні багато дітей Ображіївської школи полюбили математику.

– Від щирого серця Ображіївська громада вітає шановну Віру Олександрівну з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, довгих літ, – вказано в дописі на Фейсбук сторінці Ображіївського Старостинського Округу.

Коментувати