Події

Мешканців Шостки запрошують долучитися до обговорення коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

08 грудня о 16-00 в приміщенні Малої академії наук (вул. Садовий бульвар, 11) відбудеться обговорення питання щодо коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, про це повідомляє Шосткинська міська рада.

Захід буде проведено з дотриманням карантинних вимог. Тому при собі необхідно мати сертифікат про вакцинацію, або негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

Нагадаємо, що наразі тариф становлить 11,60  за воду та 16,00 за водовідведення. Загальна сума складає – 27,60 грн за метр кубічний. Втім, як було зазначено у ході останнього засідання виконкому, чинні тарифи не дають змоги «Водоканалу”, розраховуватись за спожиту електроенергію. Тому підприємство планує підвищити тариф до 15.10 грн. за воду та 19,40 грн. за водовідведення. Загальна сума складатиме – 34,50 грн за метр кубічний. Коригування у бік зростання складе майже 7 грн/м.куб.

Коментувати