102, Події

Керівник поліції Сумської області здійснив робочу поїздку до Шостки

12 січня, начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Чиж відвідав місто Шостка та провів робочу зустріч з особовим складом Шосткинського районного управління поліції, повідомляє Поліція Сумської області.

Близько сотні правоохоронців зібралися сьогодні в актовому залі районного управління поліції. Познайомившись з особовим складом, начальник ГУНП області відмітив, що керівництво Національної поліції розуміє ті проблеми в роботі та побуті, з якими щодня стикаються поліцейські.

– Працювати в поліції зараз не просто через великий обсяг завдань, що стоять перед поліцейськими щодо дотримання законності, правопорядку та забезпечення безпеки громадян, їх прав та свобод. Проте, поліція Сумщини справляється з цими завданнями: поліцейські регіону мають немалий досвід роботи і бажання працювати. Про це, зокрема, свідчать показники вашої роботи. Звісно і фінансове забезпечення поліцейських мало б бути кращим. Проте це питання зараз вирішується на найвищому рівні, – відмітив Сергій Чиж.

За інформацією Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, Уряд України виділив гроші для поетапного підвищення грошового забезпечення поліцейських. Підвищення заробітної плати очікується вже за місяць. Наприкінці зустрічі очільник ГУНП в області подякував поліцейським Шосткинського РУП за службу та обговорив поточні питання роботи з керівництвом територіального підрозділу.

Коментувати