Втрата, Події, Суспільство

Завтра у Шосткинській громаді прощатимуться із земляком-захисником Володимиром Кисленком

Завтра, 20 квітня, Шосткинщина прощатиметься зі своїм земляком, захисником Батьківщини КИСЛЕНКОМ ВОЛОДИМИРОМ  МИКОЛАЙОВИЧЕМ.

Траурні заходи відбудуться у селищі Вороніж, за адресою: вул. Кошового,7 (1-й під’їзд):

– Панахида розпочнеться о 10.00;

– Початок траурної церемонії – об 11.00.

Кисленко Володимир Миколайович народився 11 жовтня 1969 року в селищі Вороніж Шосткинського району Сумської області. Тут минули його дитячі та юнацькі роки.

Середню  освіту отримав у Воронізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. П. О. Куліша  (1977 -1987 роки). Володимир добре навчався, був обдарованим та відповідальним учнем. Під час навчання в школі захоплювався кульовою стрільбою, часто здобував призові місця у змаганнях.

Серед життєвих  хобі у Володимира були мото-, авто- транспорт та колекціонування  медалей часів Другої світової війни.

Свій трудовий шлях Володимир Кисленко розпочав зі службі в міліції, потім працював  в службі таксі, а останні роки займався сільським господарством з дружиною й дітьми.

У 1994 році  Володимир одружився з коханою дівчиною Ніною. Подружжя виховало 2 синів – Віталія та Ярослава. У Володимира залишився трирічний онук Ростислав.  Володимир  для дружини, дітей та онука став найкращим батьком, чоловіком та дідусем. Він обожнював свою родину.

Друзі  та близькі  Володимира  назавжди запам’ятають його,  як добру, щиру та  відповідальну людину, відданого чоловіка, батька, друга…  

Володимир мріяв про благополучне життя в своїй країні, був справжнім  патріотом.  Його син  згадує, що: « – батько хотів захищати Україну, але ми, рідні, стримували його через його стан здоров’я».

На жаль, здоров’я Володимира погіршилося під час проходження військового навчання.

17 квітня 2023 року життя солдата Кисленка Володимира Миколайовича обірвалося. Володимир помер від гострої серцево-судинної недостатності у військовому госпіталі.

Доземний йому уклін! Вічна шана. Вічна подяка. Вічна пам’ять.

Коментувати