102, Події

Житель Чернігівщини обікрав з орендованого житла у Шостці газові водонагрівач та плиту

Газовий водонагрівач та газову плиту викрав з квартири свого знайомого 38-річний чоловік, коли винаймав житло. Правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника та відкрили стосовно нього кримінальне провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

До поліції Шостки з заявою про крадіжку звернувся 37-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що з його квартири, в який він прихистив знайомого з Чернігівщини, зникли газовий водонагрівач та газова плита.

Правоохоронці провели перевірку та встановили місцеперебування вказаного 38-річного чоловіка. Той у крадіжці зізнався та розповів, що спочатку забрав з квартири газову колонку, а за кілька днів і плиту. Чужі речі здав на металоприймальні пункти, а гроші витратив на свої потреби. Свій вчинок він виправдовує тим, що гостро потребував кошти.

Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1, 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яке вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментувати