Події, Суспільство

Жителька Шосткинської громади відсвяткувала 100-річний ювілей

17 березня свій 100-річний ювілей святкувала жителька Шосткинської громади Щастна Анастасія Микитівна. Про це повідомляє Шосткинська районна військова адміністрація на своїй сторінці Фейсбук.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, злагоди та миру до ювілярки завітала начальник управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації Юлія Бережець. Передала теплі слова вітання ювілярці від голови Сумської обласної військової адміністрації генерал-лейтенанта Володимира Артюха, тимчасово виконуючого обов’язки голови Шосткинської районної військової адміністрації Оксани Тарасюк та Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації.

З побажаннями здоров’я і перемоги вручила Почесну грамоту, квіти, подарунки.

Народилася ювілярка у селі Чапліївка Шосткинського району Сумської області у робітничій родині, була першою дитиною із семи дітей. У роки Другої світової війни працювала у колгоспі дояркою у рідному селі. Після війни працювала на будівництві, санітаркою у дитячій лікарні, технічною робітницею у ПТУ-19. Вдова, має двох дітей та одного онука. Зараз проживає разом зі своєю сестрою та донькою, яка за ними доглядає.

Коментувати