Відео, ДТП, Події

ДТП у Шостці: один з учасників аварії вирішив покарати іншого та наніс йому декілька ударів битою

На перехресті вулиць Свободи та Миру сьогодні, 23 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода. Як повідомили працівники поліції на місці аварії, автомобіль «Форд», який повертав з вул. Миру, зіткнувся з «Кіа», який їхав по вул. Свободи. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, ніхто не постраждав.

– На місці працювали співробітники групи реагування патрульної поліції, які склали адміністративний протокол за статею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та адміністративні постанови за статею 126 (керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування автомобілем, або не пред’явила їх для перевірки), – зазначила речниця Шосткинського районного Управління поліції, Тетяна Меняйло.

Варто зазначити, що один з учасників дорожньо-транспортної  пригоди вирішив покарати іншого та наніс йому декілька ударів битою.

Наразі вирішується питання про притягнення, одного з водіїв, учасника ДТП, до адміністративної відповідальності за статею 173 (дрібне хуліганство).

Коментувати