ДТП, Події

ДТП у Шостці: не розминулись два мотоцикли, один з водіїв у лікарні

Поліцейські Шостки встановлюють причини та обставини ДТП, у якій травмувався молодий чоловік. В результаті зіткнення двох мотоциклів, один із керманичів отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У поліції вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за даним фактом. Подія сталася сьогодні вдень по вулиці Вороніжській у Шостці. Як попередньо встановили правоохоронці, 18-річний водій мотоциклу допустив зіткнення з іншим мототранспортом, що рухався попереду й робив маневр повороту ліворуч.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річний керманич двоколісного отримав тілесні ушкодження й був доставлений до лікарні. За попередніми даними, водії обох транспортних засобів перебували за кермом без ознак алкогольного сп’яніння.

Наразі у поліції вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Коментувати