ДТП, Події

ДТП у Шосткинському районі: мотоцикліст збив пішохода

Подія сталася 3 серпня, поряд з нерегульованим пішохідним переходом по вулиці Терещенків у Глухові. Водій мотоциклу LIFAN скоїв наїзд на пішохода. Обоє учасників дорожньо-транспортної пригоди госпіталізовані до лікарні, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в поліцію повідомив оператор спецлінії 103. На вказане місце негайно була направлена група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Встановлено, що під час руху 16-річний водій мотоциклу скоїв наїзд на 29-річного пішохода, який в цей час перетинав проїзну частину. Обох учасників ДТП доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості.

У поліції за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Коментувати