102, Події

В с. Ображіївка поліцейські викрили крадія, який систематично обкрадав сусідку

Як інформує Шосткинське районне управління поліції, намагаючись знайти гроші на свої потреби, неодноразово судимий зловмисник неодноразово проникав до домогосподарства сусідки та викрадав звідти вподобаний інвентар. Правоохоронці не лише встановили особу крадія, а й повернули власниці її речі.

До місцевого дільничного офіцера поліції звернулася 65-річна жителька села Ображіївка, що на Шосткинщині. Пенсіонерка розповіла, що з її приватного двору зникли інструменти та знаряддя праці. Загальний збиток по крадіжці склав близько 2 000 гривень.

Провівши ряд пошукових заходів, дільничні офіцери поліції швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 57-річний місцевий житель. Його розшукали і він зізнався в скоєному.

За словами підозрюваного, викрадені речі він частково продав, а вирученні кошти витратив на свої потреби. Поліцейські вже знайшли, вилучили та повернули власниці викрадене в неї майно.

Відносно зловмисника в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Коментувати