Освіта, Події

В одній зі шкіл Шостки втілюють в життя проєкт з чирлідингу і збирають гроші на його реалізацію

Вчителька 4 В класу школи №13 Любов Кулик зі своїми учнями активно працюють над власним проєктом “Cheerleading for all” в рамках краудфандингової платформи GoFundEd.За словами Любові Василівни, вона з дітьми запроваджує нові підходи до проведення уроків фізичної культури завдяки чирлідингу – такому виду спорту, який поєднує в собі елементи шоу і видовищних видів спорту: танців, акробатики і гімнастики, пише ШосткаNews.City.

Педагог організувала першу команду з черлідингу “Cheers” (Будьмо!) з дівчат свого класу. Власноруч, завдяки спонсорській підтримці, створили атрибути-помпони, визначились зі стилем одягу для учасників групи.

– Яскраві костюми, ритмічна музика, усміхнені, щасливі діти. Це так класно бачити на уроках фізичної культури в Новій українській школі! Наша мета – ознайомити й зацікавити черлідингом всіх учнів нашого освітнього закладу, а їх в нас аж 350! Мріємо мати в кожному класі команду з черлідингу, – пояснює Любов Василівна.

У педагога вже є чіткий план дій, щоб втілити в життя все задумане. Це проведення майстер-класів з черлідингу серед учнів і вчителів, організація команд, вивчення рухів, створення композицій і підготовка до виступу, організація шкільного фестивалю. А найамбітніша мета – охопити цим видом спорту всі школи громади та проводити щорічно міжшкільні змагання.

Для втілення свого проєкту в життя педагог разом з учнями збирає кошти на костюми та атрибути для команди. Бюджет проєкту становить 47 216 гривень.

Як підтримати проєкт?

Зайти на сайт GoFundEd.

Обрати розділ «Активні проєкти»

Знайти проєкт “Cheerleading for all”

Нажати кнопку «Підтримати»

Написати ім’я, прізвище, Email та суму внеску та знову нажати «Підтримую».

Коментувати