Події, Суспільство

Відновили один з найбільших мостів, який з’єднує Сумщину з Чернігівщиною (+фото)

400-от метровий красень через Десну знову з’єднує Сумщину з Чернігівщиною найкоротшим шляхом. Відтепер людям не треба додатково долати понад півсотню кілометрів, щоби дістатися з одного берега на інший. Про це повідомляє голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Ця логістична артерія також дуже важлива для роботи підприємців, аграріїв, екстрених служб. Адже за несприятливих погодних умов об’їзд взагалі практично неможливий, – зазначає посадовець.

Він також зауважив, що два роки тому міст був капітально відремонтований, але, щоби не пропустити російську наволоч вглиб області, його підірвали.

Окупанти почали майстрували тимчасові переправи, наводити понтонні мости та нічого в них не вийшло. А міст спільними зусиллями ми відновили, – інформує Живицький.

Ремонт виконувала Державна спеціальна служба транспорту.

Швидко, надійно, безпечно. Встановили п’ять мостових опор, змонтували шість прогонних конструкцій, облаштували тротуари, відбійники і огородження. Дякую Шосткинський і Новгород-Сіверській громадам, які взяли активну участь у відновленні моста, – додав голова Сумської ОВА.

Коментувати