102, Події, Суспільство

Вихопив з рук телефон і втік: у Шостці поліцейські «гарячим слідом» розкрили грабіж


Година знадобилося співробітникам поліції Шостки аби встановити зловмисника, який пізно ввечері вихопив з рук перехожої мобільний телефон. Наразі чоловік вже затриманий, а телефон правоохоронці найближчим часом повернуть власниці, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Подія сталася пізно ввечері по вулиці Вороніжський у Шостці. За словами 40-річної потерпілої, вона поверталася додому, коли до неї підійшов невідомий і запропонував провести додому. Жінка відмовилася й пригрозила йому, якщо той не відчепиться, зателефонує до поліції. Проте, як тільки вона дістала свій мобільний, зловмисник вихопив з її рук гаджет і втік.

Отримавши повідомлення про пограбування, поліцейські Шостки уважно розпитали потерпілу й одразу розпочали пошуки зловмисника. І вже за годину його особу було встановлено.

Ним виявився 24-річний шосткинець, який неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за скоєння злочинів. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Мобільний телефон потерпілої був у нього, поліцейські його вилучили і найближчим часом повернуть власниці.

Слідчі поліції вже оголосили чоловіку про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Коментувати