Здоров'я, Спорт, Суспільство

Як вибрати надійний та стильний лижний костюм

Цього сезону більшість гірськолижних курортів планують роботу у звичайному режимі: підготовлені траси, вечірнє освітлення, розважальна програма. Тому пора планувати нові лижні маршрути та підбирати сучасне екіпірування для активних занять спортом та зимового релаксу в горах.

Взимку спортсмени обирають синтетику

Класичні футболки з бавовни та товсті куртки з натуральним пухом давно в минулому. Модні жіночі лижні костюми із нової колекції відомого українського бренду Freever можна знайти тут. Технологи та конструктори спортивного одягу застосовують інноваційні матеріали для створення курток, лижних штанів на підтяжках, пуховиків, термобілизни, флісових костюмів із капюшонами.

Під час вибору нової моделі лижного костюма Freever зверніть увагу на докладний перелік характеристик виробу на сайті компанії: клас вітро- та водонепроникнення, дані щодо мембран, термоконтролю, утеплювача. Куртки та штани майже нічого не важать, надійно захищають від морозу та вітру. У комплектах три шари тканин, такий сендвіч з мембран та утеплювача швидко відводить вологу, миттєво висихає, нормалізує теплообмін.

Важливі елементи лижного костюма

При створенні нових моделей виробники аналізують відгуки професійних лижників та сноубордистів. З кожним роком моделі стають зручнішими, функціональними, безпечними.

Які характеристики костюма для занять зимовими видами спорту важливі для спортсменів та любителів:

  • вітрозахисна планка, снігозахисна спідниця, щільні манжети, високі гетри – оберігають від вітру та попадання снігу;
  • манжета з отвором для пальця – для кращої герметизації;
  • еластичні блискавки з подвійними бігунками швидко розстібаються, не замерзають, не заважають рухам;
  • артикульовані коліна та рукави – спеціальний крій для свободи рухів під час виконання складних поворотів, стрибків, піруетів;
  • регулювання обсягу по фігурі гумками, кулісками та планками – чим менше вільного простору, тим менший ризик промокнути в кучугурі;
  • світловідбиваючі елементи – корисні ввечері та під час нічних спусків.

Важлива додаткова вентиляція: під пахвами та на боках встановлена сітчаста тканина, що прикрита блискавкою. Стало жарко – розстебнули, трохи охолодили тіло. Вентиляція потрібна для регулювання температурного режиму за різної погоди.

Лижні комплекти Freever поєднують функціональність, елегантний крій та модні забарвлення. Вам буде комфортно, а про відпочинок залишаться яскраві фотографії у стильних образах.

Коментувати