Реклама, Суспільство

Які коктейлі можна зробити з Мартіні

Image

Напої, до яких додається Мартіні, асоціюються з розкішшю, елегантністю та стилем. Італійський вермут, який виготовляється в Турині, став невіддільною частиною культури світового коктейльного мистецтва. Мікси містять багато інгредієнтів, але саме вишукане ігристе вино надає їм унікальності, створюючи широкі можливості для творчості та задоволення.

Класичний

Для приготування традиційного міксу використовується кілька інгредієнтів. По-перше, потрібно купити Мартіні, а також інші складові. Вам знадобиться:

1. 60 мл джину;

2. 15 мл вермуту;

3. оливка або лимон.

Змішайте спиртне, перелийте до келиху. Додайте льоду. Прикрасьте склянку оливкою або долькою лимона. Напій вельми міцний, що слід враховувати. Але він має елегантний смак і заслужено вважається еталоном коктейльної культури.

Б’янко

Популярний літній мікс, не міцний, але з вельми швидким приємним ефектом. Для приготування використовуються:

  1. 60 мл вермуту;
  2. 80 мл соку апельсина;
  3. 60 мл журавлинного нектару.

Візьміть келих хайбол, покладіть до нього 8–10 кубиків льоду. Налийте Мартіні, потім обидва соки по черзі. Перемішайте коктейльною ложечкою. Склянку прикрасьте дольками цитрусових. Напій буде доцільний на пляжі чи вечірці біля басейну. Рекомендується використовувати трубочку.

Із горілкою

Це цікава варіація, яка включає такі інгредієнти:

  1. 30 мл вермуту;
  2. 45 мл горілки;
  3. 15 мл кавового сиропу.

Змішайте складові з льодом, використавши шейкер. Перелийте до келиху. Прикрасьте останній долькою апельсина. Мікс має багатий смак кави, який доповнюється тонкими нотками ігристого вина.

Френч Тінт

Ще один коктейль, що включає такі інгредієнти:

  1. 45 мл джину;
  2. 15 мл вермуту;
  3. 15 мл апельсинового лікеру.

Змішайте всі напої з льодом у шейкері. Процідіть у келих, додайте апельсинову дольку для краси. Коктейль відрізняється яскравим цитрусовим смаком, який доповнюється тонким ароматом вермуту. Таке поєднання створює неперевершений ефект.

Негроні

Стильний коктейль з італійським корінням, що складається з наступних інгредієнтів:

  1. 30 мл джину;
  2. 30 мл вермуту;
  3. 30 мл біттеру Кампарі.

Напої потрібно ретельно змішати. Перелити до склянки, додати кубики льоду. Можна прикрасити келих шматочком лимона чи апельсина. Виразний гіркуватий смак коктейлю приваблює шанувальників незвичайних рішень.

Беліні

Це свіжий фруктовий мікс, що складається з таких компонентів:

  1. 90 мл персикового пюре;
  2. 45 мл прохолодного вермуту.

Збийте інгредієнти в блендері до гладкості. Перелийте суміш до келиху, додайте шматочок свіжого персика. Легкий освіжаючий коктейль ідеальний для спекотного літнього вечора, який можна провести в приємній компанії. Напої з Мартіні надають безліч можливостей для експериментів. Тим більше що всі інгредієнти для них можна знайти в маркеті важливих штук. Вам необов’язково дотримуватися існуючих рецептів: завжди можна знаходити щось своє, нове та унікальне.

Коментувати