Відео, Події, ТРК "Акцент"

Якими були головні події 2021 року у Шосткинській громаді

2021 рік для Шосткинської громади був безумовно насиченим на різні події. ТРК “Акцент” пропонує згадати їх разом.

ОНОВЛЕННЯ РОКУ

Що відкрили, відремонтували й започаткували у Шосткинській громаді у 2021 році?

ВАКЦИНА РОКУ

Вакцинація розпочалась у березні та триває до тепер. Згадаємо разом, як стартувала ця кампанія та чим запам’яталась.

СТИПЕНДІАТИ РОКУ

Шосткинці завжди відрізнялись своєю наполегливістю, цілеспрямованістю і творчими здобутками, Кожного року жителі громади стають стипендіатами різного рівня. 2021 рік не став виключенням.

ЮВІЛЕЇ РОКУ

А ви знали, що наше місто газифікували одним із перших 60 років тому? Яке з підприємств розпочало свою історію 20 років назад? А яке містоутворююче підприємство виникло чверть століття тому? А які школи в цьому році святкували свої ювілеї? Пропонуємо разом згадати усі ювілеї нашої громади, які закарбуються в пам’яті про 2021 рік.

КУЛЬТУРНИЙ АКЦЕНТ РОКУ

Не зважаючи на пандемію та адаптивний карантин, який часто заважав нам зібратись разом, культурне життя шосткинців продовжувалось: відкривались нові виставки, влаштовувались вернісажі, нас знайомили з кращими зразками українського живопису.

ФЕСТИВАЛІ НА СЕЛІ

Після того, як до Шостки приєднались усі населені пункти Шосткинського району і ми стали однією з найбільших громад області була започаткована нова традиція – фестивалі на селі. Кожне село вигадало свою родзинку і продемонструвала гостинність та щедрість.

ШОСТКА СПОРТИВНА

Чемпіонати, турніри, спартакіади. Шосткинці гостинно зустрічали протягом року спортсменів з інших міст та привозили медалі до рідного міста. А КДЮСШ «Барса» знову визнана кращою с області!

Коментувати