102, Події, Суспільство

Ювенальні поліцейські Шосткинщини проводять профілактичну роботу серед школярів

Питання наркотиків та їх впливу на організм людини на сьогоднішній день лишається проблемним. Тому ювенальна поліція проводить роботу з учнями, аби попередити неприємні наслідки. Про це повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Зазначається, що сьогодні інспектор сектору ювенальної превенції Олена Фараонова провела онлайн-заняття з учнями Дружбівського навчально-виховного комплексу.

Під час зустрічі було розглянуто питання: «Як наркотичні засоби впливають на організм людини та їх шкода в цілому».

Школярам розповіли про найбільш розповсюджені види наркотиків, їхній вплив на організм та наслідки вживання заборонених речовин. До того ж, інспектор роз’яснила про кримінальну та адміністративну відповідальність за придбання, розповсюдження або інші дії пов’язані з наркотиками.

Також не оминули увагою питання безпечної поведінки на дорозі, а особливо у нічній час. Поліцейська розповіла про основні правила дорожнього руху для пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Нагадала про важливість носіння світловідбивних елементів та показала, які флікери бувають.

Заняття видалось дуже цікавим. Школярі подякували інспектору за корисні знання. Наостанок поліцейська побажала всім гарного дня та мирного неба.

Коментувати