Новини, Спорт, Суспільство

Що змінилося у Шосткинській федерації боксу після того, як її очолив новий керівник

У лютому цього року новим головою Шосткинської федерації боксу став Денис Якименко. Про цю подію ми писали і навіть зробили інтерв’ю з паном Денисом. Як він тоді сказав, цей вид спорту йому цікавий і він в якійсь період свого життя серйозно займався боксом, тому зараз поставив собі за мету розвивати у нашому місті цей популярний вид спорту.

То що ж змінилося у відділенні боксу КДЮСШ «Барса» за цих два місяці, ми попитали у тренера Євгена Хрестикова. Перше, що він нам сказав, то це про поповнення матеріальної бази і ремонт приміщення, де займаються юні боксери. По-перше, це ремонт даху і облаштування опалення. Тренер сподівається, що в цьому році це буде зроблено.

– Щоб зробити повний ремонт, необхідно півтора мільйона гривень, не менше… Денис взяв на себе відповідальність закінчити ремонт залу. Зараз вже майже завершені роботи по ремонту душевої і туалету, які декілька років ремонтувалися і ніяк не могли завершитися.

За цей короткий час відділення боксу поповнилося спортінвентарем. Це водоналивна боксерська груша, тренерські ракетки, рукавички, шоломи. Буквально нещодавно голова федерації боксу передав юним спортсменам вже десятий боксерський мішок.

Євген Хрестиков розповідає, що у них з’явилася ще штанга, нова лавка і спортивні бруси. І ще один немаловажливий факт озвучив тренер. Це фінансування участі наших спортсменів у різного рівня змаганнях.

-Якщо раніше батьки, для того, щоб дитина взяла участь у спортивних зборах, мали сплатити 70% від загальної суми, то зараз їм це обходиться у 20-30%. Всю іншу суму сплачує федерація боксу за прямої участі голови федерації.

Як повідомив тренер боксу, наші спортсмени брали участь у лютому в обласних змаганнях, у березні – в Чемпіонаті України. Наш боксер, Тихон Мандрикін був у складі збірної команди Сумщини. До слова, зараз Тихон разом зі своїм тренером знаходяться на Всеукраїнських зборах в Мукачево. А 15 травня чотири юних боксера КДЮСШ «Барса» поїдуть на змагання у Чернівці.

За словами Євгена Хрестикова, тренерською діяльністю у Шостці він займається вже 13 років і те, що зараз федерація боксу, так би мовити, повернулася до них обличчям – факт безперечний.

-За стільки років, скільки я працюю в Шостці. ще ніколи не було такої дієвої допомоги від від голови федерації боксу, яку надає Денис Якименко.

А сам президент Шосткинської федерації боксу Денис Якименко не збирається зупинятися на цьому шляху та закликає долучатися до розвитку популярного у нашому місті спорту відповідальних земляків та міську владу.

Коментувати